Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Életveszélyes állapotban van a rottweilerek által móresre ta
  2013-07-23 21:46:36, kedd
 
  Életveszélyes állapotban van a rottweilerek által móresre tanított cigány bűnöző

2013-05-13 08:58:14

Leharapták a lopási szándékkal behatoló fülét, valamint arcát, karját, lábát szétmarcangolták azok a derék rottweilerek, amelyek megtámadott, idős gazdájuk védelmére keltek május 8-án, Tiszaföldváron. A végre tisztességre tanított cigány a szolnoki Hetényi Géza Kórház intenzív osztályán elmélkedhet arról, hogy mégsem tehet meg mindent büntetlenül a fajtája, mert ugyan a rendőrség kezét velük szemben megköti a liberális államhatalom és törvényhozás, de a kutyákkal védekező civilekét nem!

Bravó rottweilerek!

Az esetről elsők között tájékoztató cikkünk elképesztően nagy visszhangot keltett, a megszámlálhatatlanul sok hozzászólás pedig egyöntetűen arról tanúskodott, hogy hazánk fehér lakossága hősként tekint a cigány bűnözőt ártalmatlanná tevő házőrzőkre!

Mit is jelent ez?

Az üzenet csöppet sem kódolt: rendet, biztonságot vár el az ország, de a hatalom gyakorlói ezt nem adják meg, sőt! Cigányfajvédő politikájuk egyre inkább olaj a tűzre, az etnikai bűnözésnek kiszolgáltatott lakosság tehetetlen, önvédelemre irányuló kezdeményezéseit (ellentétben a cigánybűnözéssel) elfojtják és büntetik, miközben a saját házukban vagy az utcán kirabolják és megverik őket, a terményeiket ellopják, a megélhetésüket tönkre teszik!

Igen, így léphetett elő egyik óráról a másikra hazánkban két rottweiler az igazságosztás szimbólumává, megszégyenítő kritikájaként annak a jogrendszernek, amely mellett és helyett azzá válhatott.

Nem elképesztő? Normális országban a bűnözőket elfogó rendőröket ünneplik így: embereket, akik szolgálatukat a köz érdekében végzik, biztosítják a nyugodt életet, megvédik a gyengét, az öreget, a magántulajdont - egyáltalán a tisztességeseket a társadalom selejtjétől. Nálunk ez nem így van! Itt két kutya a hős. Döbbenet.

De lássuk a történet korábban még nem ismertetett részleteit, érdemes elolvasni, így ír róla a szoljon.hu hírportál.

Jajkiáltások törték meg a csendet csütörtökre virradó éjjel - mondták el helybeliek. Az egyik, strandfürdő melletti ház felől lehetett hallani, hangos kutyaugatás kíséretében. -

Csak annyit tudok, hogy az ott élő német férfihez akart valaki bemenni lopni, amikor annak a két kutyája elkapta - meséli egy közelben lakó férfi. - Jól ismerem az idős urat, már a kutyákat is láttam. Hallottam, mit műveltek azzal a bűnözővel, jól megjárta - teszi hozzá.

- Saját portáján érte tetten a tolvajt a tiszaföldvári, 72 éves sértett május 8-án éjszaka - mondta el lapunk kérdésére Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője - A menekülő elkövetőt vissza akarta tartani, azonban a tolvaj rátámadt, és bántalmazni kezdte. Az idős férfi rottweilerei ekkor gazdájuk védelmére kelve rárontottak a 38 éves K. Róbertre. A tulajdonos azonnal értesítette a rendőrséget, az elkövetőt mentővel szállították kórházba a helyszínről. A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt indított nyomozást az ügyben, és szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - tette hozzá, ezzel válaszolva arra a kérdésre, számíthat-e esetlegesen valamilyen szankcióra a német férfi, miután a támadója súlyos állapotba került a kutyák miatt.

Az ebek gazdáját nem sikerült utolérnünk, azonban egyik ismerőse elmesélte a történetet, ahogyan ő is hallotta.
- Minden este sétálni viszi a két kutyát itt, a strand környékén. Csütörtökön sem tett másként - idézi fel az eseményeket a neve elhallgatását kérő ismerős. - Éppen visszaért a sétáról, amikor beengedte a két ebet az udvarra. Akkor találta szembe magát a betörővel. Az menekülni akart. Lökdösődni kezdtek, erre a két kutya nekiugrott a bűnözőnek. Nem kímélték, állítólag az arcát, karját, lábát marták össze, talán még a fülét is leharapták. Utána jöttek a rendőrök meg a mentők, de azt a jómadarat nem bilincsben, hanem hordágyon vitték el - mesélte.

K. Róbertet a szolnoki Hetényi Géza Kórházba szállították be a mentősök. Megkeresésünkre dr. Péter Lívia orvosigazgató elmondta, hogy a sérültet ellátták, jelenleg az intenzív osztályon ápolják súlyos, életveszélyes sérülésekkel.

- A kutyák természetes reakciója, hogy ha bántalmazzák a gazdáját, akkor a védelmére kel - mondta el kérdésünkre Bozsó Pál, aki évtizedek óta foglalkozik kutyák kiképzésével. - Ha egy kutya nem így tesz, akkor ott valami gond van. Mivel a támadó azzal, hogy rátámadt a tulajra, kiiktatta az elsődleges pontot, aki meg tudta volna fékezni a kutyákat. A rottweilereket egyébként védelmi célra tenyésztették ki Németországban, ahol nagy testű jószágokat, gulyákat őriztek, hasonlóan a magyar komondorhoz vagy kuvaszhoz.

hunikum.info - szoljon.hu


http://hunikum.info/Eletveszelyes_allapotban_van_a_rottweilerek_altal_moresre_tan itott_cigany_bunozo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: cigánybűnözéssel, szétmarcangolták, tisztességeseket, kezdeményezéseit, kiszolgáltatott, megkeresésünkre, magántulajdont, németországban, tiszaföldváron, jogrendszernek, sajtószóvivője, megélhetésüket, rottweilereket, kritikájaként, elhallgatását, tenyésztették, orvosigazgató, megszégyenítő, főkapitányság, igazságosztás, eletveszelyes, ártalmatlanná, életveszélyes, cigányfajvédő, szolgálatukat, tiszaföldvári, szimbólumává, szállították, elképesztően, kiképzésével, rottweilerek, rottweilerei, bántalmazzák, sérülésekkel, törvényhozás, államhatalom, rottweilerek által, lopási szándékkal, derék rottweilerek, végre tisztességre, szolnoki Hetényi, rendőrség kezét, liberális államhatalom, kutyákkal védekező, esetről elsők, cigány bűnözőt, üzenet csöppet, hatalom gyakorlói, etnikai bűnözésnek, saját házukban, utcán kirabolják, terményeiket ellopják, Hetényi Géza Kórház, Pásztorné Kovács Ágnes, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, Szolnoki Rendőrkapitányság, Hetényi Géza Kórházba, Péter Lívia, Bozsó Pál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Irgalom és ítélet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Hiányzik  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hiányzik  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Alázat  Egy hatékony szolga  Lóhere  Lóhere  Png kislány  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png cica  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png kutya  Png lepke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kövesd a cowboyt!  Hiányzik  Lóhere  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Reggel van  Szívem  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Szép estét  Szívem  Facebookon kaptam  Png csokor  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét kedves látogatóimna...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Ne kapaszkodj magasabbra,  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Tanuld meg ezt a versemet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Adakozás  Hiányzik  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden harmadik...  Png ház  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Fekete-erdő desszert  Gonosz démon-álarc  Szép napot kívánok  Tanuld meg ezt a versemet  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép álmokat!  Png lepke  Reménység és erő Krisztustól e...  Hogy lehet megtartani  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Örülök, hogy látlak!  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png virág  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 20  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
rottweilerek által, lopási szándékkal, derék rottweilerek, végre tisztességre, szolnoki Hetényi, rendőrség kezét, liberális államhatalom, kutyákkal védekező, esetről elsők, cigány bűnözőt, üzenet csöppet, hatalom gyakorlói, etnikai bűnözésnek, saját házukban, utcán kirabolják, terményeiket ellopják, megélhetésüket tönkre, másikra hazánkban, igazságosztás szimbólumává, bűnözőket elfogó, nyugodt életet, magántulajdont &#8211, társadalom selejtjétől, történet korábban, csendet csütörtökre, közelben lakó, idős urat, menekülő elkövetőt, tolvaj rátámadt, idős férfi, tulajdonos azonnal, elkövetőt mentővel, eset körülményeit, német férfi, támadója súlyos, kutyák miatt, ebek gazdáját, strand környékén, neve elhallgatását, menekülni akart, sérültet ellátták, intenzív osztályon, kutyák természetes, támadó azzal, elsődleges pontot, rottweilereket egyébként, magyar komondorhoz, cigánybűnözéssel, szétmarcangolták, tisztességeseket, kezdeményezéseit, kiszolgáltatott, megkeresésünkre, magántulajdont, németországban, tiszaföldváron, jogrendszernek, sajtószóvivője, megélhetésüket, rottweilereket, kritikájaként, elhallgatását, tenyésztették, orvosigazgató, megszégyenítő, főkapitányság, igazságosztás, eletveszelyes, ártalmatlanná, életveszélyes, cigányfajvédő, szolgálatukat, tiszaföldvári, szimbólumává, szállították, elképesztően, kiképzésével, rottweilerek, rottweilerei, bántalmazzák, sérülésekkel, törvényhozás, államhatalom, terményeiket, tisztességre, körülményeit, jajkiáltások, komondorhoz, rárontottak, visszhangot, eseményeket, foglalkozik, tanúskodott, politikájuk, strandfürdő, ismertetett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.